Antena Meniu Search
x

Galerie foto Medicii au readus la viaţă o bătrânică de 90 de ani. Femeia făcuse stop cardiac când a văzut cum locuinţa ei ia foc, în Constanţa

O femeie de aproximativ 90 de ani a fost salvată de pompierii constănţeni după ce i-a luat foc casa. Victima se afla în stop cardiorespirator, dar a răspuns manevrelor de resuscitare.

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 09:08

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de joi spre vineri, la un incendiu produs la o casă din municipiul Constanţa. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, autospecială de intervenţie la înălţime, două autospeciale cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD B2. De asemenea, a sosit cu un echipaj SMURD C, cu medic. 

Femeia a fost transportată în viaţă la spital

Echipele de căutare – salvare au scos din locuinţă o femeie de aproximativ 90 de ani. Aceasta se afla în stop cardiorespirator şi cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. Pompierii au precizat că femeia a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

În urma incendiului a ars o cameră pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi. Locuinţa, formată din parter şi un etaj, a fost afectată de fum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Medicii au readus la viaţă o bătrânică de 90 de ani. Femeia făcuse stop cardiac când a văzut cum locuinţa ei ia foc, în Constanţa