Antena Meniu Search
x

Video Medicii chirurgi de la UPU Târgu Jiu vor să refuze gărzile suplimentare, după ce o femeie a născut în timpul operaţiei de hernie. Poliţiştii s-au sesizat în acest caz

S-a sesizat şi poliţia în cazul femeii de 35 de ani, din Gorj, pe care medicii au operat-o de hernie, deşi ea stătea să nască. Femeia nu ştia că e însărcinată, iar timp de patru zile, cât a stat internată în spital, nici medicii care au consultat-o nu au descoperit că durerile sunt de fapt un travaliu, şi că femeia avea un bebeluş în pântec.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.08.2023, 14:55

Vezi și

Anchetatorii fac verificări doar pentru fapta de neglijenţă în serviciu. Nu fac acuzaţii împotriva unui cadru medical. Povestea a avut deznodământ fericit, atât fetiţa de 3.200 kg, cât şi proaspăta mămică sunt bine. Timp de patru zile, cel puţin patru medici au văzut femeia, dar niciunul nu şi-a dat seama că aceasta era însărcinată. De altfel, nici ea nu ştia că era pe punctul de a deveni mamă. 

Medicii vor să refuze gărzile suplimentare

A ajuns în unitatea de primiri urgenţe, sâmbătă, atunci a fost diagnosticată cu hernie intestinată. Marţi au decis să o opereze, ei susţin public că nu au greşit cu nimic în acest caz.

Potrivit unor surse Observator, medicii chirurgi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu vor să protesteze după acest incident şi să refuze să mai facă gărzi suplimentare. Până acum conducerea spitalului nu a fost anunţată oficial de această hotărâre. 

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii 

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la o intervenție chirurgicală efectuată de medicii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, asupra unei femei de 35 de ani, din orașul Tismana, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele:

La data de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Medicii chirurgi de la UPU Târgu Jiu vor să refuze gărzile suplimentare, după ce o femeie a născut în timpul operaţiei de hernie. Poliţiştii s-au sesizat în acest caz