Antena Meniu Search
x

Mesajul emoţionant al unei fetiţe pentru mama ei, cadru medical în Timişoara: "Credeam că eroii sunt doar în povești" (Video)

Eroii nu sunt doar în cărţile de poveşti. Uneori, îi regăsim printre noi, purtând halat de medic sau uniformă militară. Iar când îşi termină misiunea - devin mama sau tata. În Timişoara locuieşte o fată care ar putea scrie o carte despre asta. Personajul principal, adică eroul, e chiar mama ei - asistent medical militar. Cât au fost despărţite, timpul a trecut foarte greu dar, în final, nimic nu se compară cu sentimentul că ai propriul tău erou, acasă.

de Carmen Moise

la 03.06.2020, 21:21

Vezi și
  • O fetiţă de 13 ani are un mesaj emoţionant pentru mama ei, cadru medical militar.
  • Violeta Gașpar lucrează în linia întâi, în compartimentul de primiri urgențe.

Deliana Gașpar, fiica asistentei medicale: Înainte credeam că eroii sunt doar în povești. Dar eu am eroul meu lângă mine. 

De mai bine de o lună și jumătate Deliana e, însă, departe de eroul ei. Mama e asistent medical principal la Spitalul Clinic Militar de Urgență din Timișoara. Violeta Gașpar lucrează în linia întâi, în compartimentul de primiri urgențe, face zilnic misiuni pe ambulanță. 

De mai bine de o lună și jumătate viața ei se împarte doar între spital și casă. Deliana stă cu bunica, la 50 de kilometri de Timișoara. E grea depărtarea dar, la cei 13 ani ai săi, copila a înțeles că mama e exact acolo unde ar trebui să fie toți eroii în această perioadă. 

Deliana Gașpar, fiica asistentei medicale: Mama este o ființă puternică, este acolo unde lumea are nevoie de ea. Uneori îmi este greu să înțeleg de ce nu este lângă mine, dar știu că are o misiune de îndeplinit. În același timp îmi lipsește foarte mult, dar îmi dau seama că vrea să ne protejeze de virusul care zguduie țara. Știu că este acolo unde trebuie să fie, în prima linie, pentru a ajuta lumea. 

Aceste rânduri n-au fost trimise niciodată la destinatar. Deliana știe că mama ar plânge și nu e timp pentru asta când ești în linia întâi. O să mai scrie probabil multe scrisori până când mama se va întoarce acasă. O să mai plângă doar ea, pe furiș, de dor și grijă. Până într-o zi când totul va deveni amintire și lecție de viață, exact așa cum se întâmplă cu toți eroii din cărțile de poveste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mesajul emoţionant al unei fetiţe pentru mama ei, cadru medical în Timişoara: "Credeam că eroii sunt doar în povești" (Video)