Antena Meniu Search
x

Mesajul jandarmului care a salvat o tânără din pumnii iubitului, în Dej: "Nu am făcut nimic ieșit din comun"

Aseară, chiar dacă era în timpul liber, jandarmul clujean Dariu Biriş a salvat o tânără bătută în plină stradă. Militarul spune, însă, că nu a făcut nimic ieşit din comun.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.01.2020, 15:22

Darius Biriş a fost căutat de tânăra pe care a salvat-o din pumnii iubitului
Mesajul jandarmului care a salvat o tânără din pumnii iubitului, în Dej - Facebook

Aseară, chiar dacă era în timpul liber, jandarmul clujean Dariu Biriş a salvat o tânără bătută în plină stradă. Militarul spune, însă, că nu a făcut nimic ieşit din comun.

Sergent major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luni. Aseară, jandarmul a salvat o tânără care era bătută în plină stradă, în centrul Dejului.

Contactat de fată ca să-i mulţumească pentru că a ajutat-o, militarul i-a spus că a făcut ce era normal să facă. 

"Îți mulțumesc frumos pentru aseară!"

Pe acelaşi subiect

"Cu drag! Nu am făcut nimic ieșit din comun..."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că ieri, ajuns în zona Pieței Bobâlna din municipiul Dej, jandarmul Darius Biriş a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără. 

Tânăra cerea ajutor în timp ce era strânsă de gât

Darius, aflat pe celălalt trotuar, a oprit mașina pentru că a observant că discuția dintre cei doi degenerase, iar tânăra cerea ajutor, în timp ce bărbatul o strângea violent de gât.

În acel moment, Darius a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânăra, care a căzut inconștientă pe trotuar.

Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, iar după o cursă de câțiva metri, Darius l-a prins și l-a imobilizat.

Darius l-a pus la pământ pe agresor și a sunat la SNUAU 112 unde a cerut sprijinul unui echipaj de poliție. În doar câteva minute, după sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, cunoscut se pare pentru antecedentele sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mesajul jandarmului care a salvat o tânără din pumnii iubitului, în Dej: "Nu am făcut nimic ieșit din comun"