Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul emoţionant al soţiei şoferului de TIR din Târgu-Jiu care a murit într-un accident în Germania

Soţia şoferului de TIR din Târgu-Jiu care a murit într-un accident în Germania a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

de Redactia Observator

la 12.04.2018 , 10:17

Mesajul emoţionant al soţiei şoferului de TIR din Târgu-Jiu care a murit într-un accident în Germania - Facebook

Soţia şoferului de TIR din Târgu-Jiu care a murit într-un accident în Germania a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

Dani Rădulescu şi-a pierdut viaţa marţi, 10 aprilie, pe o autostradă din Germania, după ce a fost lovit mortal de un camion condus tot de un român în timp ce se afla lângă TIR-ul său pentru a verifica dacă are o defecţiune.

"Vreau să vă mulțumesc tuturor că v-ați gândit la soțul meu în asemenea momente de mare tristețe și vreau să vă comunic că mai durează câteva zile până când va fi repatriat. Atunci când o să știm exact ziua, o să-l ducem acasă, în Târgu-Jiu, strada Agriculturii, după care va fi înmormântat în satul Hodoreasca, comuna Câlnic, unde s-a ținut și cununia noastră religioasă, în urmă cu șase ani", este mesajul postat de Oana Rădulescu pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

Pe pagina personală de Facebook a lui Dani Rădulescu curg mesajele de condoleanțe. Acesta a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fiică, minoră.

"Prea devreme, prea dintr-odată…Dumnezeu să te odihnească!", "Cuvintele sunt de prisos in fata unei asemenea tragedii! Dumnezeu să te odihnească în pace!", sunt doar două dintre numeroasele mesaje postate pe reţeaua de socializare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Mesajul emoţionant al soţiei şoferului de TIR din Târgu-Jiu care a murit într-un accident în Germania