Antena Meniu Search
x

Mesaje emoționante către Schumacher: "Mă rog pentru tine, fratele meu!!”

Cei care îi erau odată adversari pe circuit, se roagă acum pentru însănătoșirea lui! Zeci de piloți de Formula 1 și din Campionatele Mondiale de Raliu au postat pe Facebook și Twitter mesaje de susținere pentru Michael Schumacher.

"Michael, acesta este cel mai important Grand Prix al vieţii tale şi îl vei câştiga. Michael a fost ca un tată pentru mine în Formula 1, a fost şi va fi alături de mine în fiecare fază a carierei mele", a spus multiplul campion mondial de F1, Sebastian Vettel.

Fostul coleg de la Ferrari al germanului, brazilianul Felipe Massa, scrie și el cu speranță și credință: "Mă rog pentru tine, fratele meu!! Şi sper să te faci bine cât mai repede!!"

"Toate gândurile noastre sunt pentru Schumi şi familia sa! Sper să te faci bine repede", a scris și fostul pilot francez Romain Grosjean.

Un alt adversar de raliu e acum alături de el, cu tot sufletul: "Gândurile mele sunt alături de Michael Schumacher în această perioadă grea... Michael, mai mult decât oricine, are puterea să treacă peste asta", îl susține și pilotul britanic Jenson Button.

Și din România pleacă mesaje de încurajare către spitalul din Meribel. Adrian Mutu, Marius Niculae sau Titi Aur sunt printre cei care se roagă pentru pilotul german.

Michael Schumacher este septuplu campion mondial la Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004) și a câştigat 91 de Mari Premii din 307 participări. S-a retras în 2012.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mesaje emoționante către Schumacher: "Mă rog pentru tine, fratele meu!!”