Antena Meniu Search
x

Mesajul interlopului Boenică pentru poliţişti, după ce a fost adus în ţară. Se lăuda că e singurul infractor din România care a scăpat de închisoare

Interlopul Romeo Ursu, alias Genică Boenică, a fost extrădat în România după 15 ani în care şi-a bătut joc de autorităţi. Din Iordania, Boenică le trimitea mesaje sfidătoare poliţiştilor pe reţelele de socializare. În tot acest timp, casa acestuia, din centrul Bucureştiului, a devenit un adevărat cuib al drogurilor. Locuinţa în care zeci de traficanţi, inclusiv minori, îşi etalau marfa a fost filmată în repetate rânduri de colegii noştri.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 13:30

Vezi și

Interlopul Boenică are la activ două condamnări de 10 ani, împreună. Una dată în 2014 de 2 ani şi 8 luni, iar cealaltă dată în 2015 de 8 ani. Este acuzat de complicitate la tentativă de înşelăciune, constituire de grup infracţional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

În 2008, Romeo Ursu a fugit din România. Ultimii 10 ani i-a petrecut în Iordania, de acolo de unde acum trei ani trimitea mesaje poliţiştilor cum că este singurul infractor din România care a reuşit să scape din închisoare. 

În această dimineaţă a fost adus în ţară, pe aeroportul Otopeni, flancat de mascaţi. Apoi a fost condus la penitenciar, unde îşi va ispăşi pedeapsa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mesajul interlopului Boenică pentru poliţişti, după ce a fost adus în ţară. Se lăuda că e singurul infractor din România care a scăpat de închisoare