Antena Meniu Search
x

Mesajul simplu cu care românca Marcela Topor, Prima Doamnă a Cataloniei, a impresionat mii de oameni

Marcela Topor, Prima Doamnă a Cataloniei, a postat pe Internet un mesaj simplu, dar care a avut un efect neaşteptat. Mii de oameni au reacţionat la postare.

Marcela Topor, Prima Doamnă a Cataloniei, a postat pe Internet un mesaj simplu, dar care a avut un efect neaşteptat. Mii de oameni au reacţionat la postarea româncei.

Alături de soţul ei, Carles Puigdemont, Marcela Topor e cunoscută ca o susţinătoare înfocată a independenţei Cataloniei. După referendumul de duminică, în care, în ciuda violenţelor, separatiştii şi-au proclamat victoria, românca a venit cu un mesaj simplu, dar cu mare impact pentru locuitorii regiunii spaniole.

Prima Doamnă a Cataloniei a repostat astfel, pe contul său de Twitter, o melodie a cântăreţei islandeze Bjork, intitulată "Declaraţi-vă independenţa".

Marcela Topor a postat pe Twitter o melodie cu mesaj simbolic, intitulată "Declaraţi-vă independenţa"
Pe acelaşi subiect

Reacţia locuitorilor cataloniei nu s-a lăsat aşteptată. Mii de oameni au mulţumit pentru melodia care are un mesaj simbolic pentru ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soţul Marcelei Topor, Premierul Cataloniei, Carles Puigdemont, dă semne că nu mai este cale de întoarcere după referendumul soldat cu sute de răniţi, în urma intervenţiei poliţiei spaniole. El a anunţat că regiunea îşi va proclama luni independenţa, spre furia guvernului de la Madrid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mesajul simplu cu care românca Marcela Topor, Prima Doamnă a Cataloniei, a impresionat mii de oameni