Antena Meniu Search
x

Michael Bolton: Publicul roman, unul dintre cele mai bune pe care le-am avut vreodata

4.000 de romani s-au adunat la Sala Palatului sa-l vada pe Michael Bolton. Printre ei si multe vedete. Artistul care a cucerit milioane de inimi nu s-a ascuns dupa concert, ci chiar a petrecut cu vedetele noastre.

Vezi și

A ascultat muzica romaneasca si a mancat romaneste,. zacusca. Taraful Cleante, muzica romaneasca si mai ales romanii, l-au impresionat pe Michael Bolton.

Artistul le este recunoscator romanilor, iar romanii l-au aplaudat fara incetare doua ore. 4.000 de oameni au fost la concertul de la Sala Palatului.

“Sala e plina in seara asta si va multumesc mult. Va incurajam sa faceti un zgomot infernal. Sunteti liberi”, le-a spus artistul fanilor, la inceputul spectacolului. Iar spectatorii l-au ascultat

“Ne-am simtit minunat, eu cel putin am trait adolescenta si am cantat impreuna cu toata sala, iar el este un lord, desi este american, este un adevarat domn”, a declarat Andreea Berecleanu.

Si Monica Gabor a fost prezenta la concert: “L-am placut din totdeuna, l-am cunoscut acum cativa ani”.

Despre concert si despre romanii care l-au aplaudat doua ore, Michael Bolton a avut doar cuvinte de lauda: “A fost fenomenal, fenomenal! Suntem foarte recunoscatori romanilor pentru ca au pus atat de mult suflet de la inceput. A fost unul dintre cele mai bune publicuri pe care le-am avut vreodata. M-am simtit minunat inca de la prima nota”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Michael Bolton: Publicul roman, unul dintre cele mai bune pe care le-am avut vreodata