Antena Meniu Search
x

Video Microbuz plin cu pasageri, accident grav în Arad. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Un grav accident de circulație a avut loc, în această diminineață, la Arad. Din primele informații, un microbuz în care se aflau 23 de persoane s-a ciocnit violent cu un autoturism, fiind declanșat Planul Roșu de intervenție.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.10.2021, 09:16

Vezi și

Șapte persoane au primit îngrijiri la fața locului, apoi au fost transportate cu ambulanțele la spital, în urma unui grav accident de circulație produs în această diminineață, în municipiul Arad. 

Un microbuz la bordul căruia erau 22 de pasageri și șoferul s-a ciocnit cu o mașină în care se aflau două persoane.

În urma impactului, șapte oameni au primit îngrijiri medicale, celelalte persoane implicate refuzând transportul la spital. "Având in vedere numărul ocupanţilor, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La fața locului, pompierii salvatori intervin cu o autospecială de stingere, 1 descarcerare şi 4 ambulanţe SMURD. În  sprijinul echipajelor operative, au fost trimise şi 7 ambulanţe ale Serviciului Judeţean  de Ambulanţă", a transmite ISU Arad. 

Dinamica accidentului din Arad. Microbuzul s-a răsturnat după impactul cu mașina

Pe acelaşi subiect

Accidentul s-a în jurul orei 7.15.

"Din cercetări a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliș, care conducea un microbuz cu 23 de pasageri, pe strada Făntânii, la intersecția cu strada Bogdan Voievod a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului au rezultat rănirea ușoară a 5 pasageri care au fost transportați la spital, ceilalți fiind în stare stabilă.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri", au transmis reprezentanții IPJ Arad..

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală . Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Microbuz plin cu pasageri, accident grav în Arad. A fost activat Planul Roșu de intervenție