Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cătălin, un tânăr român din Italia, a murit după ce a intrat cu BMW-ul într-un gard din beton. Motorul mașinii a zburat într-un șanț

Cătălin, un tânăr român rezident la Riese Io X, o comună din provincia Treviso, Italia, a murit în urma unui teribil accident rutier. Tragedia a avut loc la Caerano di San Marco, duminică dimineață.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.10.2021, 10:05

Cătălin Constantin B., un tânăr român în vârstă de 22 de ani, se afla la volanul unui BMW, în zorii zilei de duminică, pe un drum din Caerano di San Marco din provincia Treviso când, din motive neștiute, a pierdut controlul direcției într-o curbă și s-a izbit cu mașina în zidul unei case.

Potrivit Oggi Treviso, accidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineață, pe via Montegrappa, drumul care duce de la Caerano di San Marco la Maser.

Tânărul român, care a rămas blocat între fiarele mașinii după impact, a fost descarcerat de pompieri din Montebelluna, însă nu a mai putut fi salvat. Medicii de pe ambulanță au încercat să-l readucă la viață, însă efortul a fost în zadar, fiind nevoiți să declare decesul. Rănile suferite i-au fost fatale.

Pe acelaşi subiect

Motorul BMW-ului a zburat într-un șanț, după impact

Publicația italiană Treviso Today scrie că tragedia s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. Impactul a fost atât de violent, încât motorul mașinii a zburat la câțiva metri de locul accidentului, într-un șanț.

trevisotoday.it

Pe rețelele de socializare, iubita, prietenii și apropiații au transmis zeci de mesaje de condoleanțe, exprimându-și regretul pentru sfârșitul prematur al băiatului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Cătălin, un tânăr român din Italia, a murit după ce a intrat cu BMW-ul într-un gard din beton. Motorul mașinii a zburat într-un șanț