Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mihaela Călin, mereu conectată la ştiri

Înainte de a fi prezentator, a fost omul din teren, reporterul Observator. Mereu în căutare de informaţii, Mihaela Călin e pregătită să facă faţă provocărilor.

de Redactia Observator

la 30.11.2017 , 13:47

Înainte de a fi prezentator, a fost omul din teren, reporterul Observator. Mereu în căutare de informaţii, Mihaela Călin e pregătită să facă faţă oricărei provocări.

Când faci ştiri, timpul curge altfel: Mihaela Călin este în fiecare zi în regim de breaking news. Şi mereu cu acelaşi tonus. Jurnalism înseamnă muncă în echipă, iar echipa Mihaelei are ceva special.

Cu Theodora, editorul Observatorului de ora 13.00, eu am deja o chimie. Şi cu Adriana, editorului Observatorului orei 16.00, am o chimie personală, nu doar profesională. Ele amândouă, cumva, scriu pe sufletul meu şi pe gura mea. Ceea ce ele scriu şi modul în care scriu este foarte apropiat de modul în care vorbesc. De multe ori însă, fac doar modificări care să însemne o tuşă personală, un cuvânt care nu-mi place şi vreau să zic altfel, spune Mihaela Călin.

Vezi și

În redacţia Observatorului, Mihaela face echipă şi cu fratele său mai mic, Laurenţiu.

Laurenţiu este sufletul meu. Eu cred că într-o viaţă anterioară, eu am fost mama lui. Avem o relaţie foarte apropiată. El a venit în viaţa mea profesională fără să ne dăm seama amândoi ce facem, povesteşte Mihaela.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Mihaela Călin, mereu conectată la ştiri