Antena Meniu Search
x

Mihaela Marina, o fetiţă de nouă ani din Dolj, dată dispărută de familie, a fost găsită. A plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Polițiștii doljeni au fost sesizați vineri seară că Urâta Mihaela-Marina, de 9 ani, a plecat voluntar în jurul orei 17.00 de acasă, din comuna Izvoare, și nu a mai revenit. Fetiţa a fost găsită sâmbătă dimineaţa.În prezent se află în custodia polițiștilor și urmează sa fie predată părinților. Din primele verificări, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

de Redactia Observator

la 02.10.2021, 08:56

Fetiţă dispărută în judeţul Dolj
Fetiţă dispărută în judeţul Dolj

Fetița are o înălţime de aproximativ 1,30 m, greutate 25-28 kg, păr șaten lung, ochi căprui, constituție robustă, relatează Mediafax. Era îmbrăcată în pantaloni de trening de culoare negru, pulover culoare portocaliu, căciulă de culoare roz, iar în picioare purta papuci de cauciuc culoare roz. Cei care au informații despre ea sunt rugați să sune la 112.

Polițiștii desfășoară activități specifice de  căutare a minorei în cauză, fiind mobilizate efective de poliție din cadrul Poliției Municipiului Băilești, Secțiilor de Poliție Rurală 6 și 7, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalist cu  câine de urmă și scotocire, lucrători din cadrul I.J.J.Dolj,  I.S.U.Dolj, Poliția de Frontieră cu mijloace de termoviziune, dar și voluntari, care acționează pe raza comunei Izvoare și în zonele limitrofe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mihaela Marina, o fetiţă de nouă ani din Dolj, dată dispărută de familie, a fost găsită. A plecat de acasă şi nu s-a mai întors