Antena Meniu Search
x

Mihai Eminescu, sărbătorit cu manele la teatrul din Focşani

Geniul poeziei româneşti, Mihai Eminescu, a fost sărbătorit la împlinirea a 170 de ani de la naştere, cu lansări de cărţi, dar şi manele, în cadrul unui eveniment la Focşani.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 20.01.2020, 16:29

Vezi și

Geniul poeziei româneşti, Mihai Eminescu, a fost sărbătorit la împlinirea a 170 de ani de la naştere, cu lansări de cărţi, dar şi manele, în cadrul unui eveniment la Focşani.

Totul s-a întâmplat pe 15 ianuarie 2020, de ziua poetului Mihai Eminescu, la Teatrul 'Maior Gheorghe Pastia' din Focşani, în cadrul unui eveniment organizat de iubitori de literatură, scriitori din Focşani şi oameni simpli.

Iniţial, scriitorii au susţinut un recital de poezie în faţa teatrului, acolo unde se află bustul poetului Mihai Eminescu.

Ulterior, evenimentul s-a mutat în foaierul teatrului, acolo unde invitaţii au participat la lansări de carte şi audiţii muzicale, notează ziaruldevrancea.ro.

Pe acelaşi subiect

Printre numeroasele melodii interpretate în faţa scriitorilor şi a publicului, o artistă a cântat şi o manea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

'Te caut în stele' este o melodie care apare pe YouTube ca fiind o manea interpretată de Minodora.

Clipul video, un cover după o melodie interepretată de artistul grec Nikos Vertis are peste 600.000 de vizualizări şi a fost publicat pe platforma YouTube în luna septembrie 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mihai Eminescu, sărbătorit cu manele la teatrul din Focşani