Antena Meniu Search
x

Video Mii de pelerini s-au rugat la moaştele Sfântului Nectarie în Capitală. Oamenii s-au pus la rând încă de azi-noapte

Mii de pelerini din toată ţara s-au închinat, în zi de sărbătoare, la moaştele Sfântului Nectarie, care au fost scoase astăzi în curtea Manăstirii Radu Vodă din Bucureşti. Credincioşii au vrut să se roage la cel despre care se spune că este tămăduitorul bolnavilor sau să îi mulţumească pentru ajutorul primit.  

de Redactia Observator

la 09.11.2023, 21:07

Vezi și

Sfântul Nectarie a făcut şi în acest an ca Mănăstirea Radu Vodă din Capitală să devină neîncăpătoare. Oamenii s-au aşezat la rând încă de azi noapte pentru a ajunge la moaşte. 

Mii de credincioşi în curtea Manăstirii Radu Vodă din Bucureşti

Bianca Podosu, reporter Observator: Mii de oameni au venit astăzi la mănăstirea Radu Vodă să se închine la racla moaştelor Sfântului Nectarie considerat făcător de minuni în rândul celor bolnavi. 

Acest bărbat vine tocmai din Galaţi, după ce a trecut prin clipe grele cu copilul său, care avea probleme la inimă. Acum este sănătos şi spune că sfântul l-a ajutat. 

Pe acelaşi subiect

Bărbat: Anul acesta am venit să îi mulţumim, sperăm să ajungem şi la anul. De fapt, sigur o să ajungem şi la anul. Am fost de trei ori pe insulă în Grecia la mănăstirea Sfântului şi este foarte frumos şi acolo şi aici. Ne bucurăm că am reuşit să ajungem. 

Şi rugile acestei femei au fost ascultate.  

Femeie: Nu aveam copii, iar doctorii mi-au spus că nu o să am niciodată că am probleme. M-am rugat şi până la urma urmei Dumnezeu mi-a dat o fetiţă pe care o cheamă Nectaria. Şi de atunci vin tot timpul aici şi mă rog şi într-adevăr Sfântul Nectarie face minuni.

Sf. Nectarie, printre cei mai iubiţi sfinţi

Prăznuit pe 9 noiembrie, Sfântul Nectarie a devenit unul din cei mai iubiți sfinți ai zilelor noastre. Se organizează în permanență pelerinaje la rămăşiţele sale trupeşti, aflate în insula Eghina, din Grecia.

Femeie: De mulţi ani vin şi simt că se adevereşte ceea ce mă rog eu.

Mănăstirea Radu Voda este o mănăstire ortodoxă de călugări şi a fost construită cu scopul de a fi Mitropolia Capitalei. Este considerată unul dintre cele mai frumoase lăcaşuri de cult din Bucureşti şi adună, în fiecare an, de sărbători, mii de pelerini din toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Mii de pelerini s-au rugat la moaştele Sfântului Nectarie în Capitală. Oamenii s-au pus la rând încă de azi-noapte