Antena Meniu Search
x

Video Mile Povan lua suplimente de detoxifiere. Cântăreţul de 31 de ani a insistat să plece din spital, după ce a fost dus cu ambulanța pentru că se simțea rău

Un tânăr interpret de muzică populară a murit fulgerător la o zi după ce s-a externat la cerere din spital. Bărbatul de 31 de ani a fost găsit fără suflare în casă, chiar de fratele său. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 28.02.2024, 14:21

Vezi și

Încă nu se cunoaște cauza exactă a decesului, asta pentru că va fi stabilită abia la autopsie, dar toți apropații tânărului interpret spun că nu avea probleme de sănătate. 

Bărbatul lua suplimente alimentare pentru detoxifiere

Totuși, luni, bărbatul s-a simțit rău și a chemat ambulanța iar medicii l-au transportat la spital. Acolo, după ce i-au fost prelevate probe pentru analize, a insistat să plece acasă și chiar a semnat pentru acest lucru. Le-a spus însă celor de la UPU că în ultima perioadă lua suplimente alimentare pentru detoxifiere, dar nu se știe încă dacă acest lucru are legătură cu decesul. 

Ieri, fratele lui l-a sunat pentru a verifica cum se mai simte dar nu i-a răspuns la telefon. A presimțit că ceva nu este în regulă și a mers la el acasă, unde a fost nevoit să spargă ușa pentru a intra în apartament. L-a descoperit pe jos fără suflare și fără ca cineva să mai poată face ceva. 

Mile Povan, pe numele lui real Mihai Leric, era un interpret îndrăgit de muzică populară care ridica mereu publicul în picioare la evenimentele la care cânta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Mile Povan lua suplimente de detoxifiere. Cântăreţul de 31 de ani a insistat să plece din spital, după ce a fost dus cu ambulanța pentru că se simțea rău