Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Militar de 22 de ani, găsit mort la o unitate din Focşani, împuşcat în cap cu arma din dotare. Trupul neînsufleţit a fost găsit de colegi, în birou

Un maistru militar în vârstă de 22 de ani a fost găsit aseară împuşcat în cap într-o unitate militară din Focşani. Militarul era originar din Botoşani şi locuia în Focşani de câţiva ani. 

De Redactia Observator la 02.10.2022, 11:03
Shutterstock Vezi și

Cadavrul tânărului a fost descoperit de colegi chiar în biroul în care acesta îşi desfăşura activitatea. Incidentul ridică semne de întrebare anchetatorilor care merg pe mai multe ipoteze: sinucidere, manevrare greşită a armei din dotare sau chiar crimă. 

În perioada 26 septembrie - 1 octombrie, unitatea maistrului a participat la exerciţiul "CĂLUGĂRENI 22" desfăşurat la poligonul Smârdan Galați, unde au avut loc mai multe antrenamente şi exerciţii de tragere. Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar Iași. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Militar de 22 de ani, găsit mort la o unitate din Focşani, împuşcat în cap cu arma din dotare. Trupul neînsufleţit a fost găsit de colegi, în birou