Antena Meniu Search
x

Video Ministerul Turismului promovează România cu fotografiile unui tânâr din Rădăuţi. Imaginile spectaculoase, prezentate la târguri de peste hotare

Fotografii ce surprind imagini parcă desprinse din povești sunt folosite de către Ministerul Turismului pentru a promova Romania peste hotare. Fotografiile aparțin unui tânăr fotograf din Rădăuți, județul Suceava.

de Angela Bertea

la 18.02.2023, 08:42

Vezi și

Mocănița de la Moldovița, Sinagoga dar si străzi din municipiul Rădăuți, precum și oameni îmbrăcați în straie populare bucovinene sunt doar câteva dintre imaginile cu care fotograful sucevean  eușeste să promoveze atât zona Bucovinei cat și România, la târgurile internationale de turism. Totodată, spectaculoase peisaje de vara și de iarna sunt alte cateva imagini surprinse de tânărul fotograf cu care România va fi promovată peste hotare de către Ministerul Turismului.

Cateva dintre fotografiile realizate de catre acesta și selectate pentru a promova frumusețea țării noastre, au fost postate zilele acestea pe pagina ministerului și se bucura de un val de aprecieri in mediul online. Tânărul fotograf își dorește ca în fotografiile sale sa se regăseasca și o poveste, ca imaginle surprinse de el să spună o poveste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ministerul Turismului promovează România cu fotografiile unui tânâr din Rădăuţi. Imaginile spectaculoase, prezentate la târguri de peste hotare