Antena Meniu Search
x

Video Miniştri pentru o zi: Cei mici vor susţine o şedinţă de guvern la Palatul Victoria, cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului

Palatul Victoria devine, pentru o zi, sediul Guvernului Copiilor. Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, cei mici vor lua locurile miniștrilor și vor susține chiar o ședință de guvern. Copiii își vor prezenta viziunea și aspirațiile pentru România printr-o serie de proiecte pe care le vor propune în cadrul simulării ședinței de guvern. Evenimentul, realizat în parteneriat cu UNICEF, va avea loc astăzi, începând cu ora 11.00.

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 07:53

Vezi și

Şedinţa va fi condusă de către Consilierul de stat şi coordonatorul strategic al asistenţei umanitare din cadrul Departamentului pentru Responsabilitate Socială Comunitară şi Grupuri Vulnerabile, Mădălina Turza, potrivit Agerpres.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu UNICEF România. Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului este marcată anual în data de 20 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Miniştri pentru o zi: Cei mici vor susţine o şedinţă de guvern la Palatul Victoria, cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului