Antena Meniu Search
x

Video Minivacanţa de Sfânta Maria, cu grad de ocupare de aproape 100% pe litoral

Minivacanţa de Sfânta Maria va aduce pe litoral aproximativ 200.000 de turişti, în acest weekend. Iată care sunt ofertele şi ce spectacole se pregătesc de Ziua Marinei. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 11.08.2023, 08:11

Minivacanţa de Sfânta Maria, cu grad de ocupare de aproape 100% pe litoral

Marţi, de Ziua Marinei vor fi foarte multe activităţi pe litoral, militrii forţelor navale române au pregătit spectacole pe uscat, pe apă, dar şi în aer. Constănţenii şi turiştii vor putea urmării spectacolele pregătite de marina militară de pe faleza Cazinoului.

Minivacanţa de Sfânta Maria, cu grad de ocupare de aproape 100% pe litoral

Totodată, hotelierii au pregătit foarte multe oferte pe litoral şi vorbim de tarife care pornesc de la 350 de lei pe noapte la un hotel de 3 stele din Mamaia, iar la 4 stele 430 de lei cu mici dejun inclus.  În Eforie Nord pentru o cameră de 3 stele preţurile pornesc de la 200 de lei pe noapte, iar la 4 stele turiştii trebuie să plătească 830 de lei cu demipensiune.

Vremea pe litoral va fi perfectă, vor fi temperaturi de 30 de grade şi cerul va fi senin. Şi apa mării se încălzeşte şi vom avea până la 22 de grade. Gradul de ocupare va fi de aproape 100%, sunt aşteptaţi 200.000 de turişti în staţiuni. Şi autorităţile vor fi la datorie: peste 300 de poliţişti vor fi prezenţi în stradă, iar 250 de pompieri vor fi pregătiţi zilnic să intervină pe perioada minivacanţei. Salvatorii vin şi cu recomandări, să respectaţi doar zonele special amenajate pentru înot şi să ţineţi cont de sfaturile salvamarilor şi de steagurile arborate pe plajă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Minivacanţa de Sfânta Maria, cu grad de ocupare de aproape 100% pe litoral