Antena Meniu Search
x

Video Minor, bătut cu bestialitate de agenţii de pază ai unei pensiuni din Târgu Jiu. Băiatul a fost săltat după ce a agresat alţi doi tineri

Petrecere încheiată cu scandal în faţa unei pensiuni din Târgu Jiu.

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 13:36

Vezi și

Băiatul care apare în imagini ca victimă, ar fi în realitate cel care ar fi început întreg scandalul. Tânărul, în vârstă de 17 ani, ar fi agresat alţi doi tineri la petrecere, care le-au cerut ajutorul celor de la firma de pază, relatează gorjexpress.ro.

Bodyguarzii au reacţionat imediat şi l-au scos pe băiat afară, unde l-au bătut şi dus la Poliţie, mai apoi. Agenţii au deschis un dosar penal pentru violenţe pe numele adolescentului şi l-au reţinut pentru 24 de ore.

Însă, după ce imaginile bătăii au fost făcute publice, şi cei de la firma de pază sunt cercetaţi penal pentru violenţele aplicate minorului. 

Băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. După ce a ieşit din arest, a mers la spital, a obţinut un certificat de la medicul legist care are nevoie de aproape o săptămână de îngrijiri medicale ca să se recupereze după bătaia primită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Minor, bătut cu bestialitate de agenţii de pază ai unei pensiuni din Târgu Jiu. Băiatul a fost săltat după ce a agresat alţi doi tineri