Antena Meniu Search
x

Minor de 16 ani, arestat, după ce a lovit un jandarm pentru că l-a dat afară dintr-un tribunal. Mama băiatului, cercetată şi ea

Un băiat de 16 ani a fost arestat preventiv, după ce a lovit un jandarm care îl evacua din incinta unei instanţe de judecată. Mama sa este cercetată şi ea pentru tulburarea liniştii publice, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 22.10.2023, 14:46

Minor de 16 ani, arestat, după ce a lovit un jandarm pentru că l-a dat afară dintr-un tribunal. Mama băiatului, cercetată şi ea
Minor de 16 ani, arestat, după ce a lovit un jandarm pentru că l-a dat afară dintr-un tribunal. Mama băiatului, cercetată şi ea - Profimedia

Potrivit anchetatorilor, agresiunea a avut loc în data de 19 octombrie.

Minorul a fost reţinut pentru ultraj, după ce a lovit un jandarm

"Un minor de 16 ani din Lunca Corbului, care se afla la sediul unei instanţe de judecată, unde era însoţit de mama acestuia, fiind evacuat în afara sediului de către personalul cu atribuţii în acest sens din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, ar fi lovit pe unul dintre jandarmi. Ca urmare a acestui eveniment, în cauză a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Poliţiştii delegaţi din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările în acest caz, sub supravegherea unui procuror, fiind întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a minorului, care în cursul zilei de sâmbătă a fost prezentat la Judecătoria Piteşti, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

"De asemenea, în cauză se desfăşoară cercetări şi faţă de mama minorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, femeia în cauză, de 47 de ani, fiind cercetată în stare de libertate", se mai menţionează în comunicat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Minor de 16 ani, arestat, după ce a lovit un jandarm pentru că l-a dat afară dintr-un tribunal. Mama băiatului, cercetată şi ea