Antena Meniu Search
x

Minor de 17 ani, implicat în două accidente unul după atul. Adolescentul furase două maşini pe care le-a buşit pe un drum din Maramureş

Un bărbat dintr-o localitate din Maramureș a alertat poliția pentru că i-au dispărut două autoturisme din fața imobilului în care locuiește. Un tânăr de 17 ani a furat un mașinile, pe rând, și le-a accidentat pe un drum comunal.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 20:45

Ambele maşini aveau cheile în contact - Shutterstock

Sâmbătă dimineață, la ora 07:42, un bărbat a sesizat Poliția orașului Târgu Lăpuș prin SNUAU 112 despre faptul că i-au fost sustrase două autoturisme ce erau parcate în fața imobilului în care locuiește.

„Polițiștii au demarat activități specifice de cercetare și la scurt timp au identificat un tânăr de 17 ani, din localitatea Boiereni, bănuit de comiterea faptelor. Investigațiile efectuate de polițiști au relevat că cel în cauză ar fi sustras un autoturism, l-a condus pe DC 38, iar la ieșire din localitatea Boiereni ar fi părăsit partea carosabilă. În urma accidentului au rezultat pagube materiale. Ulterior, acesta s-ar fi întors pe jos la imobilul respectiv, ar fi sustras celălalt autoturism și l-ar fi condus tot pe D.C. 38, producând un alt accident cu pagube materiale, în afara localității Boiereni”, potrivit IPJ Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Minor de 17 ani, implicat în două accidente unul după atul. Adolescentul furase două maşini pe care le-a buşit pe un drum din Maramureş