Antena Meniu Search
x

Video Minutele care i-au fost fatale lui Aron Timar, un fotbalist de doar 12 ani. Ambulanţa care trebuia să îi vină în ajutor s-a prezentat fără medic

Un fotbalist de numai 12 ani a murit subit după un antrenament în Harghita. Copilul se pregătea să joace în Cupa Satelor, o competiţie organizată de FRF. I s-ar fi făcut rău în timp ce îşi schimba încălţările, dar ambulanţa a ajuns fără medic. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 04.11.2022, 13:19

Vezi și

Totul s-a întâmplat în afara competiţiei, imediat după antrenamentul pe care l-a avut echipa la care juca băiatul de 12 ani.

I s-a făcut rău pe teren

Acesta se afla în vestiar şi în momentul în care s-a aplecat să se descalţe, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe podea. S-a sunat la 112, dar la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă de tip B, fără medic, doar cu asistent. 

A fost transportat la centrul de permanenţă din comună unde se aflau doi medici care au început manevrele de resuscitare, care din păcate nu au avut niciun rezultat, astfel că s-a constatat decesul.

Apropiaţii băiatului, care era elev în clasa a VI-a, spun că acesta nu avea probleme de sănătate cunoscute şi nu îşi explică ce s-a întâmplat. Speră să lămurească acest lucru autopsia, însă va mai trece ceva timp până când vor veni rezultatele finale. Echipa la care juca băiatul a luat decizia de a participa la competiţia respectivă, la Cupa Satelor, pentru a-i dedica victoriile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Minutele care i-au fost fatale lui Aron Timar, un fotbalist de doar 12 ani. Ambulanţa care trebuia să îi vină în ajutor s-a prezentat fără medic