Antena Meniu Search
x

Mircea Diaconu, declarații halucinante după ce Viorica Vodă a zis că a fost hărţuită sexual: "S-au scris cărți despre primadone care făceau carieră în felul acesta”

Actorul Mircea Diaconu a făcut primele declarații după ce actrița Viorica Vodă a dezvăluit pe scena Premiilor Gopo 2022 că a fost hărțuită sexual în urma rolului interpretat în filmul „Filantropica”. Mircea Diaconu este convins că actriţa s-a lăsat inspirată de moda de la Hollywood. 

de Redactia Observator

la 06.05.2022, 12:04

Hepta/Mediafax/Cristian_Radu_Nema

Actorul în vârstă de 72 de ani nu a comentat subiectul pe scenă premiilor, deși a fost prezent la eveniment, ci a reacționat ulterior, pentru fanatik.ro.

Mircea Diaconu colegul ei din film, alături de care a și filmat scene considerate fierbinți la acea vreme, a avut un discurs incredibil. Actorul a explicat că hărțuirea sexuală este de fapt un amantlâc, că este o modă hollywoodiană și că este normală. 

Mircea Diaconu este convins că totul ține de moda de la Hollywood, de fenomenul #Metoo și că așa ceva nu se întâmplă în România.

”La Gala Gopo s-au dat premii, lucruri incomparabil mai interesante despre subiectul despre care mă întrebați. Nu am știu nimic, atunci am aflat, de aia m-am și mirat, toată lumea m-a surprins cum mă miram. Au trecut totuși 20 de ani de atunci… Hai să vă explic cum văd eu lucrurile. Vorbim de hărțuire din clipa în care la Hollywwod a fost un succes mondial. Totul a plecat de acolo. Eu știam că asta se numește bârfă de culise, amantlâc, inclus fenomenului teatral. S-au scris cărți despre primadone care făceau carieră în felul acesta”, a declarat Mircea Diaconu. 

Pe acelaşi subiect

Reacţia actorului vine după ce actriţa a ales să spună, după 20 de ani, că a fost hărţuită sexual de oameni din lumea fimului după ce a interpretat rolul unei tinere frivole în filmul Filantropica. Colegii de breaslă au minimizat dezvăluirile actriţei preferând să glumească sau treacă peste moment. 

"Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărţuire sexuală. Din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulţi directori de teatru, regizori, care se pare că, m-au confundat cu personajul. Atât de credibilă am fost.", a declarat Viorica Vodă pe scena Premiilor Gopo.

Reacţiile colegilor însă au fost ori deplasate, ori inexistente. La 24 de ore de la eveniment, regizorul "Filantropica" nu a vrut să comenteze discursul actriţei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mircea Diaconu, declarații halucinante după ce Viorica Vodă a zis că a fost hărţuită sexual: "S-au scris cărți despre primadone care făceau carieră în felul acesta”