Antena Meniu Search
x

Video Misiune specială de salvare a lui Miezu, un pisoi curios rămas blocat între două ziduri, la Brașov. "Nu degeaba se spune că pisicile au 9 vieți"

Un pisoi curios a pus pe jar autoritățile din Brașov. Miezu, pe numele lui, a rămas blocat între zidurile a două case și a putut fi scos doar cu ajutorul pompierilor. De data aceasta, curiozitatea se pare că nu a omorât pisica așa cum spune un vechi proverb, iar felina a fost predată în siguranță stăpânei, care a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul intervenției. 

de Marina Dinu

la 10.05.2024, 15:57

Misiune specială de salvare a lui Miezu, un pisoi curios rămas blocat între două ziduri, la Brașov. "Nu degeaba se spune că pisicile au 9 vieți"
Misiune specială de salvare a lui Miezu, un pisoi curios rămas blocat între două ziduri, la Brașov. "Nu degeaba se spune că pisicile au 9 vieți" - ISU Brașov

Misiunea specială a decurs rapid, cu ajutorul pompierilor de la Detașamentul 2 din Brașov. Pisoiul a ajuns teafăr la stăpână, care le-a și scris un mesaj de mulțumire salvatorilor brașoveni. Reprezentanții ISU Brașov au descris intervenția și au postat pe Facebook și un videoclip în care se vede cum pisoiul este salvat dintr-un spațiu foarte îngust. 

"Nu degeaba se spune că pisicile au 9 vieți. Vieți, care, totuși, se pare că nu le sunt suficiente pentru a-și hrăni curiozitatea. Protagonistul poveștii noastre este Miezu, un pisoi curios să exploreze spațiul dintre 2 pereți. Însă, se pare că ieșirea nu a fost la fel de simplă, motănelul rămânând înțepenit între cele 2 ziduri.

Doar intervenția promptă și mâinile dibace ale colegilor noștri de la Detașamentul 2 de Pompieri Brașov au făcut ca pisoiul buclucaș să ajungă teafăr înapoi în brațele stăpânilor îngrijorați. Doamna Mădălina, stăpâna lui Miezu, ne-a surprins plăcut aseară, scriindu-ne un mesaj de mulțumire, în care ne-a dezvăluit faptul că salvatorii brașoveni au dat dovadă de empatie, curaj și iubire față de necuvântătoare pe tot parcursul intervenției, acționând cu calm și blândețe pentru extragerea motanului", a fost mesajul transmis pe Facebook de reprezentanții ISU Brașov. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Misiune specială de salvare a lui Miezu, un pisoi curios rămas blocat între două ziduri, la Brașov. "Nu degeaba se spune că pisicile au 9 vieți"