Antena Meniu Search
x

Miss Bikini a adunat zeci de tinere în costume de baie pe pârtia de la Păltiniş

În ultimul weekend geros prognozat de meteorologi, românii s-au distrat în costume de baie pe pârtie sau în bazinele cu apă termală.

Vezi și

În ultimul weekend geros prognozat de meteorologi, românii s-au distrat în costume de baie pe pârtie sau în bazinele cu apă termală. Mii de români s-au bucurat de ultima răsuflare a iernii. În Băile Felix, la minus. multe grade Celsius în termometre, temerarii s-au aventurat în bazinele cu apă termală. Iar la Sinaia, Sovata şi Păltiniş, pârtiile au fost pline de turişti. Ba chiar, după caz, costişele de alb s-au transformat în podium pentru concursurile de frumuseţe. Starlete au fost, bineînţeles, doamnele în costume de baie.

Frumuseţea şi curajul sunt probe obligatorii în concursul Bikini Race. Pe pârtia Păltiniş, tinerele s-au întrecut în slalom pe schiuri şi pe snowboard, în aruncări la ţintă şi popice. 

Totul, la minus 6 grade Celsius şi... obligatoriu în bikini. De pe margine, bine îmbrăcaţi, domnii le-au încurajat pe concurente. 

Şi în Băile Felix, la minus şapte grade Celsius, au fost mulţi curajoşi care au rămas în costum de baie. S-au încălzit însă rapid. 

Nici turiştii care au ales să petreacă în Sovata nu au lăsat gerul să le strice distracţia. Au băut ceai şi vin fiert, au mâncat mici şi s-au bucurat de soarele cu dinţi de pe pârtie. 

Imaginile zilei vin însă din Sinaia, de la peste 2000 de metri altitudine. De o frumuseţe tulburătoare, peisajul alb i-a lăsat muţi de uimire pe cei câţiva turişti care s-au aventurat până acolo. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Miss Bikini a adunat zeci de tinere în costume de baie pe pârtia de la Păltiniş