Antena Meniu Search
x

Mister total în cazul dispariţiei medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureş. Au trecut 5 zile de la dispariţie

De 5 zile, poliţia din Târgu Mureş face eforturi pentru a da de urma doctoriţei Orsolya Benedek. Însă dispariţia ei e învăluită într-un total mister.

De 5 zile, poliţia din Târgu Mureş face eforturi pentru a da de urma doctoriţei Orsolya Benedek. Însă dispariţia ei e învăluită într-un total mister.

Sunt multe întrebări şi foarte puţine răspunsuri în cazul medicului Orsolya Benedek. Inclusiv pentru poliţiştii din Târgu Mureş. La 5 zile după dispariţia doctoriţei, anchetatorii nu au o pistă clară, iar investigaţia înaintează extrem de greu, din cauza lipsei informaţiilor. De altfel, poliţiştii au spus că nu au nimic nou. La fel şi colegii de la spital ai doctoriţei.

Familia, în schimb, a cerut discreţie în jurul acestui caz enigmatic.

Pe acelaşi subiect

Dispariţia medicului specialist din Târgu Mureş, fost voluntar SMURD, a provocat un adevărat fenomen pe reţelele de socializare. Zilnic, pe Facebook, sunt lansate apeluri, atât în maghiară, dar şi română, pentru internauţi, ca să ajute la găsirea femeii. În ciuda miilor de reacţii şi comentarii, nu au apărut informaţii concrete despre situaţia medicului.

Orsolya Benedek, care este şi lector la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, a dispărut duminică, din parcarea unui centru comercial. A fost văzută ultima dată urcând într-o dubă. Nimeni nu ştie cine se afla în maşină ori care a fost destinaţia automobilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mister total în cazul dispariţiei medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureş. Au trecut 5 zile de la dispariţie