Antena Meniu Search
x

Video "Mizerie multă!" Petrecăreţii de 1 Mai au lăsat în urma lor munţi de gunoaie. Dezastru într-o pădure din Târgu Jiu

Românii se distrează, fac grătare de 1 Mai, dar nu se obosesc să adune ce rămâne în urma lor. Sticle, doze, ambalaje şi multe hârtii. Dezastruos arată o pădure de lângă Târgu Jiu, după o petrecere câmpenească organizată de Ziua Muncii. Iar cei care trebuie să strângă tot gunoiul lăsat în urmă de români sunt angajaţii de la salubrizare.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 03.05.2024, 12:29

Vezi și

Pe lângă grătarele de Ziua Muncii, și munţii de gunoaie de după au devenit o tradiţie în locurile unde se organizează petreceri la începutul lunii mai. Sunt zeci de sticle şi peturi, cutii de bere şi ambalaje rămase în urma celor care au petrecut pe cinste în urmă cu două zile. 

Munţi de gunoaie după grătarele de 1 Mai, într-o pădure de la marginea oraşului Târgu Jiu

Este imaginea dezolantă pe care au lăsat-o în urmă cei care au organizat o petrecere câmpenească, cu grătare, terase, mici şi tiribombe, într-o pădure de la marginea oraşului Târgu Jiu. Cum nu toți petrecăreții strâng gunoaiele după ei, această misiune le revine angajaţilor de la salubritate.

Amenda pentru gunoaiele lăsate la voia întâmplării poate ajunge şi la două mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » "Mizerie multă!" Petrecăreţii de 1 Mai au lăsat în urma lor munţi de gunoaie. Dezastru într-o pădure din Târgu Jiu