Antena Meniu Search
x

Galerie foto Moarte înfiorătoare pentru o tânără de 24 de ani. A fost strivită în autoturism, după ce un excavator a căzut de pe trailer, în Arad. O altă fată, în stare gravă

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 24 de ani. A murit strivită în mașină, după ce un excavator a căzut de pe trailerul care îl transporta. O altă fată de 21 de ani, aflată și ea în autoturism, a fost transportată la spital în stare gravă.

de Redactia Observator

la 24.11.2023, 18:32

Accidentul înfiorător a avut loc pe DN 7, în zona localităţii Păuliş, județul Arad, vineri după-amiază. "Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un buldoexcavator, a căzut de pe trailerul care-l transporta, pe un autoturism care se deplasa de pe sens opus. În autoturism se aflau cel puţin două persoane", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

A murit strivită în mașină

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri ale DN7. 

Potrivit ISU Arad"în urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la spital"

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Moarte înfiorătoare pentru o tânără de 24 de ani. A fost strivită în autoturism, după ce un excavator a căzut de pe trailer, în Arad. O altă fată, în stare gravă