Antena Meniu Search
x

Moarte misterioasă în Slatina. Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în propria casă

Moarte învăluită în mister! Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără suflare, luni dimineața, într-un apartament din Slatina. Pe corpul victimei nu au fost identificate urme de violență.

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 12:15

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Luni dimineață, în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel la 112 cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată într-un bloc din Slatina. Autorităţile locale au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, nu prezenta urme de violenţă pe corp. Tragedia a avut loc într-un bloc de pe strada Toamnei.

"În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", arată Poliția Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Moarte misterioasă în Slatina. Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în propria casă