Antena Meniu Search
x

Video Moarte suspectă la Ambasada Rusiei la Bucureşti. Soţia ambasadorului Valerii Kuzmin a murit brusc după ce i s-ar fi făcut rău

Moarte suspectă la Ambasada Rusiei la Bucureşti. Soţia ambasadorului Valerii Kuzmin a decedat după ce i s-ar fi făcut rău. Echipale SMURD au încercat să o salveze însă fără succes. 

de Redactia Observator

la 09.04.2024, 19:51

Vezi și

Până în acest moment nu avem nicio comunicare oficială din partea Ambasadei Federației Ruse la București. Ei sunt cei care trebuie să comunice acest subiect, având în vedere că decesul soției ambasadorului a avut loc în reședința ambasadorului, adică la 20 de metri de ambasadă, ceea ce este considerat teritoriul Rusiei. 

Moarte suspectă la Ambasada Rusiei la Bucureşti

Potrivit surselor Observator, am obținut însă informații despre ceea ce s-a întâmplat aseară la reședintă. Primele apeluri la 112 au fost date în jurul orei 04:00 dimineața. A fost solicitată o ambulanță spunând că este o persoană care ar putea să intre în stop cardio respirator așa că apelurile au fost preluate de paramedicii de la SMURD care au trimis acolo două ambulanțe. 

Una de grad 0 intervenție cu terapie intensivă. S-a încercat resuscitarea acesteia încă decesul a fost declarat la ora 5 dimineața. Tot potrivit surselor Observator, certificatul de deces ar fi fost semnat de medicul Ambasadei. Până în acest moment, Ambasadei Federației Ruse la București nu a cerut ajutorul Ministerului Afacerilor Externe pentru repatriere, dar o pot face cu o companie privată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă la Ambasada Rusiei la Bucureşti. Soţia ambasadorului Valerii Kuzmin a murit brusc după ce i s-ar fi făcut rău