Antena Meniu Search
x

Moartea lui Roland Dedius Stănescu, fost atacant la Petrolul: s-ar fi aruncat de la etajul 4 sub ochii mamei, aflată în vizită în Voluntari

Prăbuşire în gol, de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari, județul Ilfov. Au fost ultimele clipe din viaţa unui tânăr de 32 de ani, care a murit sâmbătă, în complexul rezidențial New Point de pe Bulevardul Pipera. Potrivit informaţiilor obținute de reporterii Observator, bărbatul era fotbalist şi jucase inclusiv la echipa Petrolul. Apropiaţii lui Roland Dedius Stănescu spun că acesta ar fi suferit de afecţiuni psihice şi nu ar fi fost la prima tentativă de a-şi curma zilele.

de Redactia Observator

la 02.07.2022, 21:12

Tânărul, fost fotbalist la Petrolul, s-ar fi aruncat de la etajul 4 sub ochii mamei
Tânărul, fost fotbalist la Petrolul, s-ar fi aruncat de la etajul 4 sub ochii mamei - Facebook / Observator

Sâmbătă, Roland Dedius Stănescu şi-a încheiat socotelile cu viaţa la doar 32 de ani. Tânărul fotbalist a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari care, potrivit surselor Observator, e situat în complexul rezidențial New Point de pe Bulevardul Pipera. Tragedia nu ar fi fost însă rezultatul unui accident, ci ar putea fi vorba despre o sinucidere. Apropiaţi de-ai bărbatului au mărturisit că acesta ar fi suferit de probleme psihice şi nu ar fi fost la prima tentativă de suicid. Roland Dedius Stănescu locuia singur însă la moartea lui ar fi asistat chiar şi propria mamă. Femeia s-ar fi aflat în vizită în momentul în care bărbatul a recurs la gestul extrem.

Tânărul, fost fotbalist la Petrolul, s-ar fi aruncat de la etajul 4 sub ochii mamei

Tânărul care a jucat inclusiv la echipa Petrolul s-a stins din viaţă astăzi, în jurul orei 15:40, când polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui bloc din localitate. Două echipaje medicale din cadrul SMURD au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără succes. Nu au putut decât să declare decesul victimei. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru cercetarea circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Moartea lui Roland Dedius Stănescu, fost atacant la Petrolul: s-ar fi aruncat de la etajul 4 sub ochii mamei, aflată în vizită în Voluntari