Antena Meniu Search
x

Video Moartea tatălui i-ar fi tulburat mintea cadrului militar care şi-a bătut crunt fetiţa de 2 luni. Tânăra de 26 de ani a fost arestată

O angajată a unei unităţi militare din Bucureşti a fost arestată pentru că şi-a fi bătut fetiţa de doar două luni până aproape de comă. Atenţie, urmează informații cu puternic impact emoțional! Copila a fost adusă la Spitalul de Pediatrie din Ploiești chiar de mama ei, iar medicii au constatat că avea multiple fracturi. Procurorii militarii trebuie să facă lumină în acest caz. Femeia a contestat măsura arestului preventiv dar cererea i-a fost respinsă.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 18.04.2024, 13:40

Vezi și

Potrivit unor surse din anchetă în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi femeia ar fi spus că nu îşi explică momentele de furie şi că de fapt nu ar fi forit să îii facă rău copilei ei în vărstâ de doar 2 luni. Apropiaţii femeii spun că această trecea printr-o perioadă dificilă şi asta pentru că i-ar fi murit tatăl, astfel că nu este exclus ca tânăra să fie în depresie şi să nu îşi fi dat seama că îşi răneste copilul.

Fetiţa de doar două luni a ajuns în stare gravă la spitalul din Ploieşti iar în urma investigaţiilor realizate de medici s-a constatat faptul că are mai multe fracturi şi are nevoie de cel puţin 50 de zile de spitalizare. Mama ei, tânăra de 26 de ani a fost arestată preventiv iar astăzi s-a judecat constestaţia depusă la Curtea Militară de Apel. De altfel, tot azi tatăl fetei a cerut şi un ordin de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Moartea tatălui i-ar fi tulburat mintea cadrului militar care şi-a bătut crunt fetiţa de 2 luni. Tânăra de 26 de ani a fost arestată