Antena Meniu Search
x

Video O mamă, cadru militar, şi-a bătut până în pragul comei fetiţa de doar 2 luni. Bebeluşul a ajuns la spital, în Ploieşti

O femeie, cadru militar, a fost arestată preventiv pentru că şi-ar fi bătut crunt copilul de doar 2 luni. Bebelușul a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti la un pas de comă, iar medicii au stabilit ca are nevoie de 50 de zile de spitalizare.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 17.04.2024, 19:25

Vezi și

"Încă este o necunoscută acest aspect - cum a fost posibil totul. Potrivit informaţiilor obţinute pe surse de Observator, în faţa procurorilor, femeia nici măcar nu a recunoscut fapta. A negat absolut orice aspect semnalat la aceste audieri. Aşa că în perioada imediat următoare ar putea fi supuse unei expertize psihiatrice pentru a stabili dacă suferă de depresie post-natală", transmite Bianca Iacob, reporter Observator.

Bebeluş bătut de mama angajată MApN. Femeia a fost arestată

"Femeia nu a recunoscut, dar nici nu a spus în faţa anchetatorilor că ar suferi de vreo boală sau că ia vreun tratament medicamentos în acest moment. Pe data de 11 aprilie, femeia, împreună cu tatăl fetiţei de 2 luni, a ajuns la Urgenţe la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti. Nu avea urme vizibile, însă în urma examenelor medicale - RMN - s-au constatat mai multe fracturi. Bebeluşul are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, iar expertiza medico-legală arată că aceasta ar fi fost lovită cu un corp contondent şi se exclude accidentarea acesteia", adaugă Bianca Iacob, reporter Observator.

"Femeia este arestată preventiv, iar joi se judecă contestaţia. Aceasta este cadru militar activ şi lucrează la o unitate militară din Bucureşti din 2020. În acest moment era în concediu de creştere a copilului", mai spune Bianca Iacob, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » O mamă, cadru militar, şi-a bătut până în pragul comei fetiţa de doar 2 luni. Bebeluşul a ajuns la spital, în Ploieşti