Antena Meniu Search
x

Video Mobilizare pentru găsirea a doi oameni care ar fi dispărut în mare, în zona Mamaia-Sat. Salvatorii au descoperit la mal două perechi de şosete

E alertă pe litoral, după ce în Mamaia-Sat două persoane ar fi fost văzute intrând în apă şi n-ar mai fi ieşit la mal. Doi angajaţi de la beach baruri au dat alarma. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 29.05.2023, 20:09

Vezi și

Salvatorii iau în calcul toate ipotezele. Fie că au intrat în apă şi nu au mai ieşit, fie că au intrat şi au ieşit pe altă parte sau că ar fi vorba despre o alarmă falsă.

În jurul orei 16.00, alerta a fost dată la 112. Pe plaja din Năvodari s-au mobilizat imediat pompierii, 9 scafandrii şi salvamarii. 

De asemenea, în sprijin a ajuns şi elicopterul SMURD care a survolat zona pentru a căua indicii. Persoana care a sunat la 112 nu a ştiut să dea mai multe detalii, doar că două persoane au intrat în apă şi nu au mai ieşit. Salvatorii au găsit două perechi de şosete. Dar nu se ştie până la acest moment dacă lucrurile le aparţin. 

Căutările vor fi oprite odată cu căderea întunericului, iar dacă nu sunt găsiţi, vor fi reluate mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mobilizare pentru găsirea a doi oameni care ar fi dispărut în mare, în zona Mamaia-Sat. Salvatorii au descoperit la mal două perechi de şosete