Antena Meniu Search
x

Video Moment dramatic surprins de camere: O șoferiță inconștientă din Timiș a intrat cu viteză într-o intersecție și a lovit în plin o mașină care circula regulamentar

Accident grav surprins de camere în localitatea Ghiroda, din județul Timiș. O șoferiță inconștientă, care se afla alături de soțul și copilul lor de trei ani, a intrat cu viteză într-o intersecție și a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar.

de Monica Palade

la 05.01.2022, 21:53

Vezi și

În urma impactului, femeia de 32 de, copilul și celălalt șofer, în vârstă de 60 de ani, au ajuns la spital. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, informează reporterul Observator Iulia Pop.

În timpul accidentului, a fost lovit și un stâlp de electricitate, care era folosit pentru troleibuz.

Ce spun polițiștii

O femeie, în vârstă de 32 de ani, a condus un autoturism pe strada Ialomița din localitatea Ghiroda, din județul Timiș, iar la intersecția cu strada Victoria a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat ranirea bărbatului de 60 de ani și a unui minor, de 3 ani, pasager în autorurismul condus de femeie. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "vătămare corporală din culpă", cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Moment dramatic surprins de camere: O șoferiță inconștientă din Timiș a intrat cu viteză într-o intersecție și a lovit în plin o mașină care circula regulamentar