Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul când o fetiţă de şapte ani din Zalău este luată în plin de un biciclist când cobora dintr-un taxi pe un trotuar. Bărbatul a fugit de la locul accidentului

Moment dramatic surprins de camerele de supraveghere. O fetiţă de şapte ani din Zalău este luată în plin de un biciclist, de pe trotuar, chiar când cobora dintr-un taxi.

de Monica Palade

la 13.06.2024 , 10:31

Copila se afla în maşină împreună cu familia sa şi a fost ultima care a coborât din autoturism. Probabil aflată în spatele tatălui, micuţa nu a fost zărită de biciclist. Bărbatul nu a oprit după accident şi şi-a văzut liniştit de drum. Minora a fost transportată la spital.

Lovită pe trotuar de un biciclist

Poliţiştii fac apel la oameni pentru identificarea biciclistului pentru a putea fi tras la răspundere pentru fapta sa. „La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 17.52, în stația de autobuz ,,SILVANIA” din municipiul Zalău, o minoră, de 7 ani, în timp ce cobora dintr-un taxi pe trotuar, ar fi fost acroșată de un biciclist, acesta din urmă părăsind locul faptei.

Vezi și

În urma accidentului rutier, minora a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Vă rugăm să ne sprijiniți prin mediatizarea imaginilor, în vederea identificării biciclistului și tragerii acestuia la răspundere!

Cei care cunoașteți date care pot duce la identificarea autorului vă rugăm să anunțați de urgență poliția!”, au transmis poliţiştii.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Momentul când o fetiţă de şapte ani din Zalău este luată în plin de un biciclist când cobora dintr-un taxi pe un trotuar. Bărbatul a fugit de la locul accidentului