Antena Meniu Search
x

Video Momentul când şoferul unui autoturism intră pe contrasens şi se izbeşte în plin de o autoutilitară, în Alba

Imagini dramatice surprinse de o cameră de supraveghere pe DN 74, în localitatea Șard din județul Alba. Şoferul unui autoturism pierde controlul volanului şi intră în plin într-o autoutilitară, care circula regulamentar.

de Monica Palade

la 20.10.2023, 12:06

Vezi și

Impactul a fost unul violent. Conducătorul auto, în vârstă de 51 de ani, a fost rănit grav şi a fost transportat la spital. Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Ce spun poliţiştii

La data de 19 octombrie 2023, în jurul orei 15.45, un bărbat de 51 de ani, din orașul Zlatna, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74, la kilometrul 99+190 metri, din localitatea Șard, județul Alba, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani, din comuna Stremț, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Momentul când şoferul unui autoturism intră pe contrasens şi se izbeşte în plin de o autoutilitară, în Alba