Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care fata de 15 ani din Gorj face zob maşina unchiului, după ce rupe o poartă metalică şi se opreşte direct într-o casă. Scena de coşmar, filmată

Gest inconştient al unei fete de 15 ani, din Gorj. S-a urcat la volanul unei maşini furate şi, după ce a pierdut controlul, a rupt o poartă metalică şi s-a înfipt într-o casă. Adolescenta a scăpat ca prin minune fără răni, dar s-a ales cu un dosar penal. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 09.07.2023, 20:00

Vezi și

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale casei avariate, din Curtişoara. Fata de 15 ani furase maşina unchiului, care locuieşte în Muşeteşti, satul vecin. Adolescenta a condus câţiva kilometri cu viteză apoi aventura ei s-a încheiat brusc. Doar o minune a făcut ca în calea ei să nu fie atunci nimeni. 

După izbitura puternică, tânăra a coborât pe picioarele ei din maşină. Era şocată, dar nevătămată. Locuitorii imobilului au ieşit în grabă din casă. Abia când au văzut maşina făcută praf şi-au dat seama ce s-a întâmplat. Fata a fost dusă la spital unde medicii s-au asigurat că nu are leziuni interne.

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: Conducătoarea autoutilitarei a fost testată atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere. 

Pe acelaşi subiect

Poveste aproape trasă la indigo şi în Reşiţa

Şi nu este singurul caz. Cinci minori din Reşita au furat o maşină şi au făcut accident chiar în apropierea unui post de poliţie. Tânărul de 17 ani care era la volan a intrat cu maşina în gardul unei şcoli. Nimeni nu a fost rănit, dar toţi au fugit. Autoturismul nu era înmatriculat, iar plăcuţele erau ale unui alt proprietar.

Specialiştii în conducere defensivă spun că părinţii greşesc atunci când îşi învaţă copiii să conducă înainte de vârsta legală. 

Sorin Ene, specialist conducere defensivă: În momentul în care desfăşori o asemenea activitate cu nepotul la volan la vârste fragede, 7-8-10-12 ani, îl încurajezi cumva şi îi dai lui sentimentul şi gândul că poate să conducă. Copiii sunt isteţi, au mintea ascuţită. 

Anual, mii de copii sunt implicaţi în accidente rutiere. Cei mai mulţi sunt loviţi de şoferi pentru că traversează prin locuri nepermise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Momentul în care fata de 15 ani din Gorj face zob maşina unchiului, după ce rupe o poartă metalică şi se opreşte direct într-o casă. Scena de coşmar, filmată