Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care o femeie e lovită de mașină și aruncată de pe trecerea de pietoni, în Arad. Șoferul și-a continuat drumul și e de negăsit

O femeie de 31 de ani a fost accidentată pe o trecere pentru pietoni din Arad. Accidentul a avut loc în 11 octombrie, dar maşina implicată şi-a continuat drumul. Poliţia face publice imagini şi cere sprijinul populaţiei pentru identificarea maşinii sau a conducătorului auto.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 17:02

Potrivit imaginilor publicate, miercuri, de IPJ Arad, accidentul a avut loc în 11 octombrie, dimineaţa, pe o trecere pentru pietoni, în timp ce ploua.

A lovit-o cu mașina pe trecerea de pietoni, apoi și-a continuat drumul

La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii rutieri au fost informaţi de personalul Spitalului Judeţean Arad, despre faptul că, în aceeaşi dimineaţă, la secţia U.P.U., a fost internată o femeie de 31 de ani. Primele cercetări au relevat că, în jurul orei 7:20, în timp ce victima traversa Calea Victoriei pe trecerea de pietoni, a fost accidentată de un autoturism, care, în urma impactului, şi-a continuat deplasarea”, a transmis IPJ Arad.

Vezi și

Poliţiştiiu fac apel la populaţie pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

”Dacă aveţi informaţii care ar putea duce la identificarea autoturismului şi/sau conducătorul vehiculului, vă rugăm să vă adresaţi poliţiei rutiere, la telefon 0257207135”, a mai transmis sursa citată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Momentul în care o femeie e lovită de mașină și aruncată de pe trecerea de pietoni, în Arad. Șoferul și-a continuat drumul și e de negăsit