Antena Meniu Search
x

Momentul în care o şoferiţă forţează culoarea galbenă la semafor şi se răstoarnă cu maşina, într-o intersecţie din Suceava

Accident spectaculos într-o intersecţie din Suceava. O maşină condusă de o femeie de 33 de ani s-a răsturnat după ce şoferiţa a forţat culoarea galbenă a semaforului.

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 13:19

Vezi și

Impactul puternic cu o maşină care circula regulamentar a făcut ca autoturismul să treacă pe acostament, apoi să se răstoarne. Femeia de la volan a scăpat cu răni uşoare, însă a făcut un atac de panică. Poliţiştii anchetează acum împrejurările accidentului.

Un tânăr s-a filmat cum goneşte pe şosea, apoi se răstoarnă cu maşina

Un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, şi-a filmat isprăvile pe şosea până în momentul în care s-a răsturnat cu maşina. Pe imagini se vede cum individul face manevre periculoase şi filmează în acelaşi timp. După câteva minute, se răstoarnă cu autoturismul dar continuă să înregistreze totul până când iese din maşină.

"Tânărul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. În cursul zilei de mâine, 13 martie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Potrivit unui comunicat transmis anterior de IPJ Argeş, cercetările în acest caz au început după apariţia în spaţiul public "a unor imagini ce ilustrează un tânăr conducând agresiv şi provocând un eveniment rutier". Şoferul a fost identificat ca fiind un adolescent de 18 ani, din comuna Bogaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Momentul în care o şoferiţă forţează culoarea galbenă la semafor şi se răstoarnă cu maşina, într-o intersecţie din Suceava