Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 18 ani fără permis s-a filmat cum goneşte pe o şosea din Argeş, apoi se răstoarnă cu maşina. Băiatul a fost reţinut de poliţie

Un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, şi-a filmat isprăvile pe şosea până în momentul în care s-a răsturnat cu maşina. 

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 21:17

Vezi și

Pe imagini se vede cum individul face manevre periculoase şi filmează în acelaşi timp. După câteva minute, se răstoarnă cu autoturismul dar continuă să înregistreze totul până când iese din maşină.

"Tânărul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. În cursul zilei de mâine, 13 martie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Potrivit unui comunicat transmis anterior de IPJ Argeş, cercetările în acest caz au început după apariţia în spaţiul public "a unor imagini ce ilustrează un tânăr conducând agresiv şi provocând un eveniment rutier". Şoferul a fost identificat ca fiind un adolescent de 18 ani, din comuna Bogaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 18 ani fără permis s-a filmat cum goneşte pe o şosea din Argeş, apoi se răstoarnă cu maşina. Băiatul a fost reţinut de poliţie