Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o șoferiță izbește cu mașina un băiețel de 7 ani, pe o trecere de pietoni din Iași. După impact, tânăra și-a văzut de drum

Accident cumplit într-o intersecţie din Iaşi! Un copil de 7 ani a fost lovit din plin, seara trecută, de o mașină care circula cu viteză mare prin cartierul Cantemir. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 08:37

Vezi și

Micuţul, care traversa pe trecerea de pietoni, a fost izbit de asfalt unde a rămas nemişcat până la sosirea salvatorilor. După impact, şoferul şi-a continuat drumul, fără să se intereseze de starea micuţului. Noroc cu un trecător, care a sunat la 112 şi mai apoi le-a făcut semne disperate la şoferilor să oprească, în timp ce o altă persoană i-a acordat primul ajutor băiatului.

Polițiștii au prins șoferița fugară

Primul trecător este și cel care a sunat la 112. Copilul a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri. La scurt timp, poliţiştii au identificat, în trafic, maşina persoane care a produs accidentul. 

"La volanul acesteia se afla o femeie de 30 de ani din municipiul Iaşi. Aceasta a fost condusă la sediul poliţiei pentru cercetări şi fiind testată cu aparatul alcooltest s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice", au transmis reprezentanții IPJ Iași.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Momentul în care o șoferiță izbește cu mașina un băiețel de 7 ani, pe o trecere de pietoni din Iași. După impact, tânăra și-a văzut de drum