Antena Meniu Search
x

Momentul în care un bărbat este strivit într-un şanţ de o dubă a mascaţilor în Argeş (Video)

Un bărbat în vârstă de 57 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberat de o dubă a mascaţilor în Argeş şi apoi a fost strivit într-un şanţ.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberat de o dubă a mascaţilor în Argeş şi apoi a fost strivit într-un şanţ.

Teribilul accident s-a produs în comuna Mălureni din judeţul Argeş, în timp ce duba mascaţilor se întorcea de la o percheziţie domiciliară.

Într-o intersecţie, şoferul autospecialei IPJ Argeş a pierdut controlul direcţiei din cauza drumului acoperit cu gheaţă şi zăpadă, iar maşina a derapat şi l-a spulberat pe bărbatul de 57 de ani care traversa strada.

Pe acelaşi subiect

Scenele şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă.

Pe imagini se poate observa cum maşina îl loveşte pe pieton şi îl împinge într-un şanţ, acolo unde îl striveşte efectiv.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical.

 
Barbatul a fost strivit de duba mascatilor dupa ce a fost aruncat intr-un sant de pe marginea drumului

Pietonul a fost preluat în stare foarte gravă şi, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa, bărbatul a murit la spital din cauza rănilor foarte grave suferite.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru a stabili dacă şoferul dubei de mascaţi se face vinovat de tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » Momentul în care un bărbat este strivit într-un şanţ de o dubă a mascaţilor în Argeş (Video)