Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bucureştean e lovit de ambulanţă, pe linia de tramvai: "Păi și ce face? Intră cu 100 km în intersecție?". Bărbatul a scăpat cu viaţă, miraculos

Un bărbat din Bucureşti a fost la un pas de moarte după ce a fost lovit de o ambulanţă. Incidentul s-a petrecut pe un bulevard din carterierul Berceni.

De Redactia Observator la 01.10.2022, 16:39
Momentul în care un bucureştean e lovit de ambulanţă, pe linia de tramvai: "Păi și ce face? Intră cu 100 km în intersecție?". Bărbatul a scăpat cu viaţă, miraculos
- Captura Facebook

Bărbatul a coborât dintr-un tramvai şi nu a mai mers pe peron până la trecerea de pietoni. A ales să traverseze linia printre cele două tramvaie oprite în staţie, dar nu s-a asigurat dacă vine ceva din sens opus. O ambulanţă a trecut fix în acel moment pe cealaltă linie de tramvai şi l-a acroşat pe bărbat.

Acesta a scăpat cu viaţă, doar pentru că în ultimul moment a fost avertizat de vatmanul tramvaiului din spate, precum şi şoferii din sens opus care aveau o imagine clară a situaţiei. Imediat după incident, bărbatul şi-a adunat în grabă lucrurile şi a vrut să plece de la faţa locului. A fost oprit de echipajul de pe ambulanţă care l-a luat pentru a se asigura că bărbatul se află în afara oricărui pericol.

Imaginile surprinse de camera amplasată pe tramvaiul din spate au fost publicate pe Facebook. Comentariile lăsate de cei care au vizionat imaginile îl incriminează pe şoferul ambulanţei, nu pe pietonul care a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure. Oamenii spun că ambulanţa nu se afla în misiune, motiv pentru care nu avea pornite semnalele acustice şi luminoase. Astfel, dacă nu avea o urgenţă, ambulanţa nu avea ce să caute pe linia de tramvai. Plus, dacă ar fi avut sirena şi girofarul pornite ar fi existat şanse mai mari ca impactul să fie evitat.

"Toate ca toate, dar ambulanţa nu prea s-a auzit.. și totusi era nevoie de semnale acustice pentru că văzuse tramvaie oprite în stație", "Păi și ce face? Intră cu 100 km în intersecție? Este obligată să se facă văzută, după i se acorda prioritate. Și dacă ea trece pe lângă un autobuz oprit în stație sau tramvai etc. Când trece pe lângă ele identic și la fel, viteza foarte mică, după bagă cât vrea la oră. În filmarea aia dacă făcea așa nu-l lovea pe băiatul ăla" sau "Nu sunteți normali la cap ... 1) Ambulanța NU avea semnalele acustice pornite, deci NU era în misiune Şi Nu Avea prioritate de niciun fel. 2) omul vede că tramvaiul ăsta era oprit şi înainte să traverseze se uită ca orice om normal la cap în dreapta ca să vadă dacă vine vreun tramvai din sensul opus", sunt doar câteva dintre comentariile celor care au vizionat imaginile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Momentul în care un bucureştean e lovit de ambulanţă, pe linia de tramvai: "Păi și ce face? Intră cu 100 km în intersecție?". Bărbatul a scăpat cu viaţă, miraculos