Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un șofer adormit la volan face prăpăd cu TIR-ul, într-un giratoriu din Lețcani, a fost filmat

Un alt accident s-ar fi putut termina tragic în judeţul Iaşi. Un TIR s-a răsturnat, după ce şoferul a adormit la volan. Momentul dramatic a fost filmat de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 12:50

Vezi și

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere din comuna Leţcani se observă cum şoferul unui TIR, în vârstă de 21 de ani, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi intră cu viteză în sensul giratoriu, rupe parapeţii, intră în două autoturisme şi se răstoarnă pe marginea şoselei, unde se izbeşte de alţi parapeţi din beton.

Accidentul din Lețcani, filmat de camerele de supraveghere

Ca prin minune, maşina care se afla în faţa lui nu a ajuns sub roţile TIR-ului. În urma accidentului, şoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar cercetările continuă în acest caz. 

"La data de 08 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc la ieșirea din municipiul Iași spre localitatea Lețcani. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un tir și două autoturisme a avut loc o coliziune, în urma impactului tirul ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat, acroșând o schelă pe care s-ar fi aflat un alt auto. O persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Potrivit celor mai recente statistici, cele mai multe accidente din ţara noastră au loc din cauza şoferilor care adorm la volan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care un șofer adormit la volan face prăpăd cu TIR-ul, într-un giratoriu din Lețcani, a fost filmat