Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tânăr din Lugoj intră intenţionat cu maşina sub roţile trenului, transmis live pe Facebook. Şoferul este în comă

Un şofer din Lugoj s-a aruncat la propriu cu maşina în faţa unui tren marfar în timp ce transmitea live pe internet. Bărbatul de 29 de ani a aşteptat trenul la semnalele luminoase, apoi a accelerat şi a intrat sub roţile lui. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional! 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 14.10.2022, 15:09

Lugoj Info Vezi și

După momentul impactului, maşina a fost făcută praf, iar şoferul a fost dus la spital în stare extrem de gravă. Accidentul s-a petrecut aseară la o trecere de nivel cu calea ferată din Lugoj. Tânărul şi-a premediat gestul şi a pornit live-ul pe Facebook încă de când era la barieră.

În imagini se vad semnalele luminoase în funcţiune, iar la un moment dat, când se apropie trenul, şoferul accelerează ca să ajungă pe şine. Sosiţi de urgenţă la faţa locului, salvatorii l-au scos inconştient din maşină şi l-au trasportat de urgenţă la spital. Şoferul este acum în comă.

Prietenii spun că nu îşi explică gestul şi spun că nimic din comportamentul lui nu prevestea aşa ceva. Omul are o fetiţă de câteva luni. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi încearcă să afle ce s-a întâmplat exact. 

Sursă foto: Lugoj Info

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tânăr din Lugoj intră intenţionat cu maşina sub roţile trenului, transmis live pe Facebook. Şoferul este în comă