Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un timişorean găsește 2.000 de lei în fanta unui bancomat și pleacă cu ei. Polițiștii sunt pe urmele lui

Un bărbat este căutat de polițiști după ce a găsit în fanta unui bancomat din Timișoara 2.000 de lei, pe care i-a luat fără să stea prea mult pe gânduri. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 15:31

Vezi și

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Un bărbat a sustras din fanta bancomatului suma de 2.000 de lei pe care o altă persoană o uitase acolo. În vederea identificării autorului, poliţiştii îi îndeamnă pe timişoreni rugăm să facă publice fotografiile și înregistrările video cu persoana în cauză.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana respectivă este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Banii au rămas în fanta bancomatului

 În jurul orei 14:33, un bărbat a introdus cardul bancar într-un ATM, situat pe bulevardul Revoluției din 1989, din municipiul Timișoara, a solicitat exragerea sumei de 2.000 de lei și a plecat fără a ridica suma de bani eliberată, ulterior, aceasta fiind sustrasă din fanta ATM-ului de o persoană necunoscută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul în care un timişorean găsește 2.000 de lei în fanta unui bancomat și pleacă cu ei. Polițiștii sunt pe urmele lui