Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bărbat găsește 6.000 de euro în fanta unui bancomat din Timișoara și pleacă cu ei. Polițiștii sunt pe urmele lui

Un bărbat este căutat de polițiști după ce a găsit în fanta unui bancomat din Timișoara 6.000 de euro și i-a luat. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.11.2021, 16:04

Vezi și

Polițiștii Secției 1 Timișoara anunță că au în lucru un dosar penal pentru furt cu autor neidentificat. În data de 26 octombrie a.c., un cetățean s-a deplasat la sucursala unei bănci din Timișoara pentru a depune în contul personal suma de 6000 euro.

Banii au rămas în fanta bancomatului

După ce banii au fost depuși, bancomatul a respins depunerea, suma de bani rămânând în interiorul locașului, cetățeanul în cauză nesesizând cele întâmplate.

Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului, a fost sustrasă ulterior de o persoană neidentificată.

Momentul în care bărbatul sustrage banii a fost surprins de camerele de supraveghere de la bancomat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Momentul în care un bărbat găsește 6.000 de euro în fanta unui bancomat din Timișoara și pleacă cu ei. Polițiștii sunt pe urmele lui